Nick Kyrgios (ATP-23) heeft forfait gegeven voor Roland Garros. Het is nog niet bekend wie hem gaat vervangen op de hoofdtabel, er zijn momenteel geen lucky losers meer beschikbaar.

Kyrgios veroverde in Lyon de dubbeltitel met Jack Sock, maar in Parijs zal hij niet in actie komen. De Australiër heeft nog steeds last van een elleboogblessure. “Ik heb overlegd met mijn medisch team en het is te risicovol om vijf sets op gravel te spelen. Ik heb hard gewerkt om klaar te geraken voor Roland Garros, maar de tijd was te kort. De kans op een terugval is te groot, dus ik mik nu volop op het grasseizoen”, schreef Kyrgios op Twitter

Zoektocht naar een lucky loser

Het forfait van Nick Kyrgios betekent dat er nu een achtste lucky loser op de hoofdtabel komt in Parijs. De wedstrijd tegen Bernard Tomic (ATP-208) staat maandag om 11u gepland. Momenteel zijn er geen lucky losers meer beschikbaar in Parijs. Prajnesh Gunneswaran (ATP-183) was normaal de volgende lucky loser, maar die is reeds afgereisd naar Vicenza. Ondertussen is Marco Trungelliti (ATP-190) aan een negen uur durende rit van Barcelona naar Parijs begonnen om zich toch nog in te schrijven.

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.