Home » Xtra » Largus lanceert Franstalige Tennisplaza Belgique

Largus lanceert Franstalige Tennisplaza Belgique

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vijf jaar na de oprichting van Tennisplaza België lanceert Largus een Franstalige tegenhanger: Tennisplaza Belgique. “We willen nog meer dé referentie voor tennisnieuws in België zijn”, vertelt zaakvoerder en algemeen coördinator Christophe Moons trots.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Voor Tennisplaza Belgique lanceert moederbedrijf Largus geen volledig nieuwe website, maar neemt het het Franstalige project Pro-tennis.be over. Pro-tennis.be wordt herdoopt tot Tennisplaza Belgique.

Sinds 2011 is Pro-tennis.be dé referentie voor tennisnieuws in Franstalig België. Moons, zaakvoerder van Largus en algemeen coördinator van Tennisplaza België, noemt het dan ook een hele eer dat Patrice Sintzen en Christophe Martin Madronero, de bezielers achter Pro-tennis.be, met Largus in zee willen gaan. “Pro-tennis.be is een referentie in Wallonië, net als Tennisplaza België dat is in Vlaanderen. Ik ben erg blij dat we met Tennisplaza nu heel België kunnen coveren.”

Moons, die ook algemeen coördinator wordt van het Franstalige luik van Tennisplaza, benadrukt dat beide Tennisplaza’s geen exacte kopieën worden van elkaar. “We gaan niet zomaar wat vertalen, we behouden beide redactieteams. Uiteraard gaan we wel nauw samenwerken.”

Ook bij het nu voormalige Pro-tennis.be klinkt men enthousiast. “De voorbije zes jaar hebben Christophe en ik onze volle schouders onder dit project gezet”, aldus Sintzen. “Het feit dat een groep als Largus, met wie we altijd goede contacten hebben onderhouden, met ons geassocieerd wil worden, is een mooie erkenning voor ons werk. Samen hebben we nu de kans om onze websites verder te ontwikkelen en met één stem naar buiten te komen.”

Pro-tennis.be wordt Tennisplaza Belgique - © Largus
Pro-tennis.be wordt Tennisplaza Belgique – © Largus

[alert type=”info” title=”Tennisplaza Belgique”]Tennisplaza Belgique is bereikbaar via fr.tennisplaza.be. Het Nederlandstalige luik blijft voorlopig op tennisplaza.be staan.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS