Home » Geen categorie » Laver: “Roger Federer is niet meer langer de allerbeste ooit, dat is Djokovic nu ook”

Laver: “Roger Federer is niet meer langer de allerbeste ooit, dat is Djokovic nu ook”

Laver: “Roger Federer is niet meer langer de allerbeste ooit, dat is Djokovic nu ook”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Indien je aan tennisfans vraagt wie de beste tennisspeler ooit is dan zullen heel wat mensen antwoorden met ‘Roger Federer’. Ook voor de tennislegende Rod Laver was dit steeds de Zwitser. In een recent interview vertelde hij echter dat hij nu van gedachte is veranderd.

Rod Laver die zelf 11 Grand Slams won vertelde het volgende: “Ik denk niet dat je kan zeggen dat Federer beter is dan Djokovic en ook niet andersom. We weten allemaal wat Federer zijn record is, maar met het niveau waarop Djokovic de laatste jaren speelt kan je moeilijk zeggen dat hij minder is dan de Zwitser.”

Laver bejubelde Novak Djokovic nog verder: “Wanneer je naar Djokovic zijn niveau en resultaten kijkt dan moet je gewoon zeggen, ‘hey, deze kerel is ongelofelijk’. Je kan gewoon nu niet meer naast hem kijken als je praat over wie de beste tennisser ooit is.”

Er werd ook aan Laver gevraagd of hij denkt dat Federer nog een Grand Slam kan winnen. Hij denkt alvast wel: “Indien Federer nog een Grand Slam zal winnen, dan zal het op Wimbledon zijn. Wimbledon inspireert Federer en zorgt ervoor dat hij zijn beste tennis gaat bovenhalen. Ook op de US Open speelt hij steeds goed. Ik denk dus zeker dat hij nog een Grand Slam kan winnen.”

 

koen

koen

Meer nieuws