Home » ATP » ¡Vamos! Nadal en Alcaraz tegen elkaar in ‘The Netflix Slam’: lees hier alle details

¡Vamos! Nadal en Alcaraz tegen elkaar in ‘The Netflix Slam’: lees hier alle details

¡Vamos! Nadal en Alcaraz tegen elkaar in ‘The Netflix Slam’: lees hier alle details

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Streamingplatform Netflix pakt uit met ‘The Netflix Slam’, een duel tussen de Spanjaarden Rafael Nadal (ATP-668) en Carlos Alcaraz (ATP-2).

‘The Netflix Slam’ is een exhibitie evenement dat live zal worden gestreamd op Netflix en vindt plaats op 3 maart in 2024 in Las Vegas (Verenigde Staten). De wedstrijd start om 21u Pacific Time (PST), in België is het dan al 4 maart en 6u ‘s ochtends.

“Ik kijk erg uit naar mijn eerste bezoek aan Las Vegas, één van de meest iconische en entertainende steden van de wereld”, laat Nadal in een reactie optekenen. “Ik ben er zeker van dat het een fantastische tennisnacht zal worden.”

Alcaraz voelt zich op zijn beurt “vereerd en zo blij dat ik de court mag delen met Rafa, één van de meest sympathieke spelers op het circuit”.

De organisatie van ‘The Netflix Slam’ is in handen van MGM Resorts International, een keten van luxe hotel en resorts. Plaats van het gebeuren is de Michelob ULTRA Arena in het Mandalay Bay Events Center. De arena – die eigendom is van MGM Resorts trouwens – biedt plaats aan 12.000 toeschouwers.

Meer spelers en wedstrijden

Netflix laat nog weten dat er binnenkort meer spelers en wedstrijden zullen worden aangekondigd.

De productie van ‘The Netflix Slam’ is in handen van Full Day Productions (Connor Schell en David Chamberlin), het bedrijf achter o.a. ‘The Netflix Cup’, de ESPY Awards, de Oscars Red Carpet Show en de NFL Honors.

Ticketinfo ‘The Netflix Slam’

Heb je interesse om dit spektakel live bij te wonen? Dan mag je alvast beginnen sparen. De prijs van het goedkoopste ticket is 81 euro. De ticketverkoop start op vrijdag 15 december op deze website.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws