Home » Geen categorie » Lemmens en De Sutter ronde verder in Antalya

Lemmens en De Sutter ronde verder in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elke Lemmens (WTA-759) en Justine De Sutter (WTA-1122) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde op het ITF-toernooi van Antalya in Turkije ($ 10 000). Lemmens ging in twee sets voorbij haar opponente, terwijl De Sutter drie sets nodig had.

De 20-jarige Lemmens (foto) die op de Kim Clijsters Academy traint, moest het in de eerste ronde in Antalya opnemen tegen de Zweedse Fanny Ostlund (WTA-969). Ze was duidelijk sterker dan Ostlund en haalde het met 6-4 en 6-2. De 19-jarige De Sutter overleefde eerst zonder setverlies de kwalificaties en stond in de eerste ronde ook tegenover een Zweedse speelster, de 17-jarige Kajsa Rinaldo Persson (WTA-797). Na een spannende driesetter won De Sutter de match met 4-6, 6-1 en 6-0.

In de tweede ronde moeten Lemmens en De Sutter het allebei opnemen tegen een reekshoofd. Lemmens treft het vierde reekshoofd, de Australische Alexandra Nancarrow (WTA-417). De Sutter moet spelen tegen het zesde reekshoofd, de Bulgaarse Sviatlana Pirazhenka (WTA-429).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden