Home » Geen categorie » Lemmens haalt ook enkeltitel binnen in Adana

Lemmens haalt ook enkeltitel binnen in Adana

Lemmens haalt ook enkeltitel binnen in Adana

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Nadat ze vrijdag al het dubbelspel op haar naam schreef, was Elke Lemmens (WTA-946) zondag ook de beste in het enkelspel in Adana (Turkije, $ 10 000). “Ik ben superblij met mijn eerste ITF Pro-titel”, reageert een dolgelukkige Lemmens bij Tennisplaza België.

In de finale kreeg Lemmens het Bulgaarse vierde reekshoofd Julia Stamatova (WTA-598) tegenover zich. Op papier geen hapklare brok, maar nadat de Belgische in de halve finales het nummer 295 van de wereld al naar huis had gespeeld, was alles mogelijk.

De eerste set verliep echter niet zoals Lemmens bij aanvang had gehoopt. “Ik had last van vermoeidheid en gebruikte de verkeerde tactiek”, bekent ze. Stamatova trok de set dan ook vlot naar zich toe met 6-3.

In set twee en drie wist de Bulgaarse echter niet waar ze het had en vond ze geen antwoord meer op de aangepaste tactiek van Lemmens. De Belgische won overtuigend met twee keer 6-1.

Morgen vliegt Lemmens, die sinds haar comeback traint aan de Kim Clijsters Academy, door naar Istanboel waar een hardcourt toernooi wacht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws