Home » Geen categorie » Lemmens na vijf maanden terug in actie

Lemmens na vijf maanden terug in actie

Lemmens na vijf maanden terug in actie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Elke Lemmens (WTA-969) komt deze week in actie in het Griekse Heraklion ($ 10 000). Na een revalidatie van vijf maanden kan ze eindelijk haar weg naar de top hervatten.

Elke Lemmens is een van de Belgische toptalenten waarvan de volgende jaren veel verwacht wordt. Nadat ze vorig jaar de stap naar het profcircuit zette, werd haar klim op de rankings abrupt gestopt door een hardnekkige polsblessure. Na vijf maanden intensieve revalidatie is ze nu terug fit en is ze gemotiveerder dan ooit om er opnieuw helemaal voor te gaan om zo snel mogelijk aan de top te komen.

Aan die weg begint ze in Griekenland. Op het ITF-toernooi van Heraklion staat ze op de hoofdtabel. In de eerste ronde wacht haar al meteen een stevige tegenstandster met het zevende reekshoofd Natela Dzalamidze (WTA-541). Het wordt hun eerste ontmoeting. Op de hoofdtabel krijgt de Lommelse nog het gezelschap van landgenote Catherine Chantraine (WTA-956) en van Hélène Scholsen (WTA-1046) en Magali Kempen (WTA-1101) die zich via de kwalificaties plaatsten. Zij nemen het respectievelijk op tegen de Amerikaanse Ryann Foster (WTA-1016), de Griekse Stamatie Fafaliou (WTA-919) en de Zweedse wildcard Eveliina Virtanen (WTA-915).

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws