Home » Davis Cup » Integraal: Davis Cup België vs. Italië

Integraal: Davis Cup België vs. Italië

Integraal: Davis Cup België vs. Italië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dit weekend speelt onze Belgische Davis Cup-ploeg tegen de Italianen in de kwartfinale van Wereldgroep I van de Davis Cup. Tennisplaza België is er bij vanop de eerste rij en houdt je live op de hoogte van alles wat er in Charleroi gebeurt.

Via dit live-verslag moet je dus helemaal niets missen van deze belangrijke Davis Cup-ontmoeting. Wij zitten op de eerste rij en becommentariëren en analyseren alle partijen live. Daarnaast houden we je meteen ook op de hoogte van wat er op de sociale media gebeurt door de leukste en grappigste tweets, foto’s of Facebookposts met jullie te delen. Bij Tennisplaza België zit je dus goed voor een weekend vol Davis Cup-nieuws, -spanning en -plezier alsof je er zelf bij bent!

Supporter meteen ook mee door je aanmoedigingen of je foto’s en video’s waarin je de longen uit je lijf schreeuwt via Twitter (@tennisplazabe), Facebook (Tennisplaza België) of via mail (redactie@tennisplaza.be) door te sturen! Wie weet selecteren we jou wel en kom je plots in ons live-verslag terecht.

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws