Home » ATP » Loting ATP Finals bekend, Nadal zegt af

Loting ATP Finals bekend, Nadal zegt af

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In Londen is de loting bekendgemaakt voor de Nitto ATP Finals, die zondag 11 november van start gaan. Rafael Nadal (ATP-2) moest verstek geven voor het toernooi.

Nadal maakte bekend dat hij nog steeds last heeft aan de buikspieren, en ook een operatie aan de enkel onderging. Door het forfait van de Spanjaard is Novak Djokovic (ATP-1) zeker dat hij het seizoen als nummer één van de wereld zal afsluiten. Vorige week moest Nadal ook al passen voor het Masterstoernooi van Parijs.

Nadal wordt in Londen vervangen door John Isner (ATP-10), die het in de groepsfase opneemt tegen Djokovic, Alexander Zverev (ATP-5) en Marin Cilic (ATP-7). Zij vormen de Gustavo Kuerten-groep. In de Lleyton Hewitt-groep spelen Roger Federer (ATP-3), Kevin Anderson (ATP-6), Dominic Thiem (ATP-8) en Kei Nishikori (ATP-9) tegen elkaar.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden