Home » Nieuws » Loting bekend voor ATP Finals

Loting bekend voor ATP Finals

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zondag start in Londen de ATP Finals. In de afsluiter van het tennisseizoen strijden de beste acht spelers voor een felbegeerde titel.

Het atypische tennisseizoen komt bijna aan zijn einde. Traditiegetrouw wordt 2020 afgesloten met de ATP Finals.

In Londen zullen de beste acht spelers van het ATP-circuit tegen elkaar strijden. Ze werden ingedeeld in twee groepen van vier spelers:

De groep Tokyo 1970 bestaat uit nummer één Novak Djokovic, Daniil Medvedev (ATP-4), Alexander Zverev (ATP-7) en Diego Schwartzman (ATP-9).

In de andere groep, groep Londen 2020, zullen Rafael Nadal (ATP-2), Dominic Thiem (ATP-3), Stefanos Tsitsipas (ATP-6) en Andrey Rublev (ATP-8) tegen elkaar spelen.

Vorig jaar won de Griek Tsitsipas de ATP Finals. Zondag opent Tsitsipas de eerste dag tegen Thiem. In de avondmatch zullen Nadal en Rublev tegen elkaar spelen.

Maandag staan de eerste partijen van de groep Tokyo 1970 op het programma. Djokovic neemt het op tegen Schwartzman. Rublev en Medvedev kruisen de degens in de avondpartij.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER