Home » Geen categorie » Love game tussen Sharapova en Dimitrov over en uit

Love game tussen Sharapova en Dimitrov over en uit

Love game tussen Sharapova en Dimitrov over en uit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het leven van een toptennisser gaat niet over rozen. Op de baan is het een constante strijd voor de overwinning en ook naast het veld hebben ze het niet altijd gemakkelijk.

Dé babe van het vrouwentennis, Maria Sharapova (WTA-2) en haar Bulgaarse partner Grigor Dimitrov (ATP-16) hebben besloten elk hun eigen weg te gaan. Sharapova en Dimitrov waren drie jaar samen en werden beschouwd als hét glamourkoppel binnen de tenniswereld. Gezien het leeftijdsverschil, mooie Maria is 28, Dimitrov slechts 24, werd Dimitrov vaak  Sharapova’s toyboy genoemd. Hun gezamenlijke speeltijd is nu helaas voorbij.

Dimitrov liet aan de Bulgaarse media weten dat ze samen mooie momenten hebben beleefd en dat hij Maria veel geluk en succes in het leven en het tennis wenst. Voorts gaat hij zich vanaf nu voor de volle honderd procent op zijn sport concentreren. Intussen doen geruchten de ronde dat Nikoleta Lozanova, een Bulgaars naaktmodel en ex-voetbal-WAG aan de basis van de breuk zou liggen.

Geluk in het spel is ongeluk in de liefde, geldt toch niet helemaal voor deze ex-geliefden. Maria Sharapova werd in de halve finale op Wimbledon bijna vernederd door de latere winnares, Serena Williams (WTA-1). Dimitrov werd in de derde ronde in drie sets opzij gezet door Richard Gasquet (ATP-13).

Ook de relatie van Iveta Benesova en Jurgen Melzer (ATP-130) lijkt op de klippen gelopen. Benesova, een Tsjechische ex-tennisster die ooit een 25e plaats op de wereldranglijst bekleedde en Melzer gaven elkaar in 2012 hun jawoord, maar blijken nu al een tijdje gescheiden van elkaar te leven. De twee leerden elkaar kunnen tijdens Wimbledon 2011 wanneer ze zij aan zij speelden in het gemengd dubbel.

Tsjechië mag dan degelijke tennissers afleveren, als voedingsbodem voor langdurige relaties scoort het land niet zo goed. Klara Koukalova (WTA-100) en haar echtgenoot hielden het na acht jaar samen voor bekeken, Barbora Strycova (WTA-37) zag haar huwelijk na maar liefst negen jaar op de klippen lopen en ook de verbintenis tussen Nicole Vaidisova (WTA-278) en Radek Stepanek (ATP-369) was geen lang leven beschoren.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws