Home » Clubnieuws » Maes reageert op vertrek: “Vooral veel goede herinneringen aan avontuur bij de Kim Clijsters Academy”

Maes reageert op vertrek: “Vooral veel goede herinneringen aan avontuur bij de Kim Clijsters Academy”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Enkele dagen nadat Golazo bekend maakte dat de wegen van de Kim Clijsters Academy en hun directeur scheiden, heeft Carl Maes ook zelf gereageerd. Hij blikt tevreden terug en wil een nieuw avontuur aangaan.

Maes reageerde op de sociale media van de academie: “Zoals sommigen van jullie weten sluiten Fiona en ikzelf het hoofdstuk van de Kim Clijsters Academy binnenkort af. We hebben zes jaar hard gewerkt en met wat vallen en opstaan hebben we iets neergezet wat gezien mag worden. Dit kon enkel met een sterk team van mensen waarvan velen goede vrienden zijn geworden door de jaren heen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en de mogelijkheden die we kregen. We houden dan ook vooral veel goede herinneringen over aan ons avontuur”.

Maes trekt naar Tenerife : ” Nu gaan we een nieuwe uitdaging aan in de Tenerife Tennis Academy waar zowel Fiona als ikzelf aan de slag gaan om hun Internationaal segment verder uit te bouwen. Het is er twaalf maand goed weer en er komen al vele sporters trainen, dus ik hoop jullie daar weer te zien”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Leo Stolck

Bergs stunt tegen nummer 45 op European Open

Zizou Bergs (ATP-528) heeft een knappe stunt neergezet op de European Open in Antwerpen. De Limburger ging in twee sets voorbij de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45) en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

LEES MEER