Home » Clubnieuws » Maes reageert op vertrek: “Vooral veel goede herinneringen aan avontuur bij de Kim Clijsters Academy”

Maes reageert op vertrek: “Vooral veel goede herinneringen aan avontuur bij de Kim Clijsters Academy”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Enkele dagen nadat Golazo bekend maakte dat de wegen van de Kim Clijsters Academy en hun directeur scheiden, heeft Carl Maes ook zelf gereageerd. Hij blikt tevreden terug en wil een nieuw avontuur aangaan.

Maes reageerde op de sociale media van de academie. “Zoals sommigen van jullie weten sluiten Fiona en ikzelf het hoofdstuk van de Kim Clijsters Academy binnenkort af”, opent hij. “We hebben zes jaar hard gewerkt en met wat vallen en opstaan hebben we iets neergezet wat gezien mag worden. Dit kon enkel met een sterk team van mensen waarvan velen goede vrienden zijn geworden door de jaren heen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en de mogelijkheden die we kregen. We houden dan ook vooral veel goede herinneringen over aan ons avontuur.”

Maes trekt naar Tenerife. “Nu gaan we een nieuwe uitdaging aan in de Tenerife Tennis Academy waar zowel Fiona als ikzelf aan de slag gaan om hun Internationaal segment verder uit te bouwen. Het is er twaalf maand goed weer en er komen al vele sporters trainen, dus ik hoop jullie daar weer te zien.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS