Home » Optima Open » Malisse en Appelmans openen Optima Open met kinderen van VZW Jeronimo

Malisse en Appelmans openen Optima Open met kinderen van VZW Jeronimo

Malisse en Appelmans openen Optima Open met kinderen van VZW Jeronimo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Xavier Malisse en Sabine Appelmans openden vandaag de Optima Open met de kinderen van VZW Jeronimo. Samen met ambassadeur en ex-basketter Tomas Van Den Spiegel gaven ze een clinic en plaatsten ze het goede doel van de Optima Open in de kijker.

Titelverdediger Xavier Malisse en gastvrouw Sabine Appelmans ontvingen de kinderen van het goede doel van Optima Open. VZW Jeronimo is een gezinsvervangend huis in het centrum van Gent waar kinderen en jongeren tussen 2,5 jaar en 18 jaar terecht kunnen. ‘Ze hebben bij ons allemaal een eigen kamer en wonen in gezinsverband. We organiseren bijvoorbeeld leuke vakanties maar onze begeleiders gaan evengoed met hen naar de supermarkt of de bioscoop’, aldus oprichtster Benedicte Schumacher. De Optima Open organiseert voor Jeronimo een crowdfunding en voor elk verkocht ticket gaat er 1 euro naar het goede doel.

Malisse had duidelijk zin in het toernooi en keek er naar uit om zijn titel te verdedigen. “Het is tof om hier even met de kinderen te kunnen spelen en ze een leuke dag te laten beleven. Morgen start ik tegen Enqvist en dat zal een leuke wedstrijd worden voor eigen publiek. Natuurlijk hoop ik om op zondag tegen Pete Sampras te kunnen spelen, dat zou een fantastische finale zijn. Deze namiddag spelen we allemaal samen ook nog een partijtje golf met de legendes.”

[alert type=”info” title=”Nog steeds tickets verkrijgbaar voor vrijdag en zondag”]De Optima Open vindt dit jaar plaats van 14 tot 16 augustus met als toppers onder anderen Pete Sampras, Yannick Noah en Xavier Malisse op de affiche. Zaterdag is reeds helemaal uitverkocht, maar tickets voor vrijdag en zondag kan je nog bestellen via deze link.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws