Home » ATP » Malisse kijkt uit naar comeback: “We gaan ons vooral amuseren”

Malisse kijkt uit naar comeback: “We gaan ons vooral amuseren”

Malisse kijkt uit naar comeback: “We gaan ons vooral amuseren”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Xavier Malisse (NG) maakt woensdag – eenmalig – zijn comeback op de European Open (Antwerpen, ATP 250). Samen met zijn pupil Lloyd Harris (ATP D-222) komt hij in actie in het dubbelspel.

Malisse maakte een ontspannen indruk op de eerste dag van de European Open. Hij werd geïnterviewd door de talrijk opgekomen kinderen en blikte vooruit op zijn comeback: “Een paar weken geleden opperde Harris het idee om eens samen te dubbelen. Ik heb toen naar Dick gebeld en het is wel leuk om hier in Antwerpen te kunnen spelen voor eigen publiek”.

Harris begon het jaar als 90e op de ATP-ranking, maar maakte dit jaar een mooie sprong voorwaarts naar de 32e plaats. “We hebben samen veel afgereisd en we maken ook veel plezier. Het is mooi om te zien dat Lloyd dit jaar zijn grote doorbraak kent, het is een hele goeie jongen. Zijn match tegen Zizou Bergs (ATP-186) wordt voor mij wat speciaal omdat hij tegen een Belgisch talent speelt, maar voor Harris is het een match als een andere. Er zal wel ambiance zijn met het Belgische publiek”, vertelde Malisse.

Stress voor zijn eigen comeback heeft Malisse niet: “Het is niet zoals bij Kim Clijsters, het is maar dubbel, wellicht woensdag op Court 1. Ik voel geen druk, we gaan gewoon proberen om ons te amuseren”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws