Home » Geen categorie » Mannelijke toppers vallen als vliegen in Rome

Mannelijke toppers vallen als vliegen in Rome

Mannelijke toppers vallen als vliegen in Rome

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-13) deed een grote stunt door Tomas Berdych eruit te kegelen met een double bagel. Dat was echter niet de enige stunt op het Masters-toernooi van Rome op donderdag. Heel wat toppers mochten vandaag al hun koffers pakken richting Parijs.

Als eerste op de dag verloor een geblesseerde Roger Federer (ATP-2) van Dominic Thiem (ATP-15) met 7-6(2), 6-4 cijfers. Ook Stan Wawrinka (ATP-4) verloor heel verrassend van de nummer 114 van de wereld, Juan Monaco in drie sets: 6-7(5), 6-3, 6-4. De Zwitsers zijn duidelijk nog niet in bloedvorm.

Daar eindigde de slachtpartij bij de top 10-spelers echter niet. Ook David Ferrer (ATP-9) verloor met duidelijke cijfers van de Goffin-killer Lucas Pouille (ATP-52). Gasquet (ATP-12) verloor dan weer van Nishikori (ATP-6), al is dit iets minder verrassend.

Rafael Nadal (ATP-5) en Novak Djokovic (ATP-1) wonnen hun wedstrijden dan wel, al hebben ze beide heel hard moeten zwoegen om uiteindelijk in drie sets te winnen. Deze twee grote favorieten voor Roland Garros nemen het overigens op vrijdag tegen elkaar op in de kwartfinale.

koen

koen

Meer nieuws