Home » Geen categorie » Mareen vliegt naar halve finale in Doorn, Kalaitzis uitgeschakeld

Mareen vliegt naar halve finale in Doorn, Kalaitzis uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Axana Mareen (ITF-359) heeft zich geplaatst voor de halve finale in het enkelspel en het dubbelspel op het juniorentoernooi in het Nederlandse Doorn (Grade 4, Hardcourt, Indoor). Victoria Kalaitzis (ITF-764) werd uitgeschakeld.

Vierde reekshoofd Mareen is sterk bezig op het juniorentoernooi van Doorn. Ze ging heel vlot naar de kwartfinale en moest daarin aan de bak tegen de Britse Anna Loughlan (ITF-1344). De 16-jarige Mareen verpulverde haar tegenstandster met twee keer 6-0 en bereikte zo zonder problemen de halve finale. Haar volgende opponente is het vijfde reekshoofd, de Duitse Eva Marie Voracek (ITF-362). Mareen imponeert in Doorn, ze verloor nog maar acht spelletjes in het toernooi.

Voor de 15-jarige Kalaitzis is het Nederlandse toernooi afgelopen. Ze verloor van de Nederlandse thuisspeelster Lara Panfilov (Geen Ranking). Ook in het dubbelspel ging Mareen naar de halve finale. Samen met de Duitse Schwarte (ITF-345) waren ze in twee tiebreaks te sterk voor een Frans duo. In de halve finale moeten Mareen en Schwarte spelen tegen het Nederlandse duo Merel Hoedt (ITF-633) en Annick Melgers (ITF-729).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS