Home » Geen categorie » Meer details bekend over ATP-toernooi in Antwerpen

Meer details bekend over ATP-toernooi in Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Van 17 tot 23 oktober staat er opnieuw een ATP-toernooi in België op de kalender. Het toernooi maakt deel uit van de ATP World Tour 250 Series en zal plaatsvinden in de Lotto Arena.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Intussen raakten meer details bekend over de organisatie van het toernooi. Kristoff Puelinkx, oprichter en CEO van het pas opgerichte wereldwijde tennisplatform Tennium, is de de sterke man achter het toernooi. “We zijn opgetogen om dit toernooi naar ons land te kunnen halen. De interesse voor de tennissport is altijd groot geweest in België en vooral in Antwerpen”, aldus Puelinkx.

Sponsoring en event specialist VAAV Communication zal instaan voor de organisatie van het toernooi. Andy Hancock wordt de nieuwe toernooidirecteur, hij staat ook aan het hoofd van de Optima Open in Knokke. Eerder raakte ook al bekend dat David Goffin (foto) het boegbeeld zal zijn van het toernooi.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER