Home » Geen categorie » Meers kroont zich tot ‘Rising Star 2017’

Meers kroont zich tot ‘Rising Star 2017’

Meers kroont zich tot ‘Rising Star 2017’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Luna Meers (WTA-1 171) uit Peer is de vrouwelijke ‘Rising Star’ van 2017. De Belgische bereikte afgelopen week op het Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis-toernooi van Middelkerke (België, $ 15 000) de kwartfinale nadat ze zich via de kwalificaties voor de hoofdtabel had geplaatst.

Meers nam deel aan alle vijf de vrouwentoernooien van de Rising Stars Tennis Tour en sprokkelde de voorbije maanden 24 punten bij elkaar, 8 meer dan Catherine Chantraine 9 meer dan Magali Kempen, die het toernooi van Middelkerke afgelopen weekend zowel in het enkel- als het dubbelspel op haar naam wist te schrijven.

Meers is 18 jaar en traint in Diest. De komende maanden trekt ze naar het buitenland om daar ITF-toernooien af te werken.

“Na zoveel jaren van blessureleed is het erg leuk om de titel van Rising Star te krijgen”, laat Meers weten. “Het is een beloning voor het het harde werk. Deze comeback heb ik mede kunnen bereiken door mijn trainers, familie en sponsors.”

Deze week vindt het laatste RSTT-toernooi plaats: Middelkerke Men met als inzet de titel van mannelijke ‘Rising Star 2017’.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws