Home » Geen categorie » Meers stunt zich naar hoofdtabel Oldenzaal

Meers stunt zich naar hoofdtabel Oldenzaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De 18-jarige Luna Meers (Geen Ranking) heeft zich knap geplaatst voor de hoofdtabel van het ITF-toernooi van Oldenzaal ($ 15 000, gravel) in Nederland. Ze won vlot haar drie kwalificatierondes en treft nu in de eerste ronde het vijfde reekshoofd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 18-jarige Meers speelt sinds 2016 op het professionele circuit. De jonge speelster is deze week goed op dreef in het Nederlandse Oldenzaal. Ze klopte in de kwalificaties achtereenvolgens de Luxemburgse Laurence Maringer (Geen Ranking), de hoger gerangschikte Franse Emmanuelle Girard (WTA-1024) en de Duitse Celine Fritsch (Geen Ranking).

Eliessa Vanlangendonck
Eliessa Vanlangendonck

Meers won telkens in twee sets en speelt op de hoofdtabel in de eerste ronde tegen het vijfde reekshoofd, de Duitse Yana Morderger (WTA-571). Naast Meers, staan er nog vier andere Belgische meisjes rechtstreeks op de hoofdtabel in Oldenzaal. Eliessa Vanlangendonck (WTA-774), achtste reekshoofd Deborah Kerfs (WTA-591), Catherine Chantraine (WTA-706) en vierde reekshoofd Britt Geukens (WTA-537) wagen ook hun kans.

Britt Geukens - © Eric Puype
Britt Geukens – © Eric Puype

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS