Home » Geen categorie » Meers verrast in Knokke, Kerfs verrassend onderuit

Meers verrast in Knokke, Kerfs verrassend onderuit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Knokke (België, $ 15 000) werden dinsdag de resterende partijen in de eerste ronde afgewerkt. Luna Meers (NG) stuntte tegen het vijfde reekshoofd, Deborah Kerfs (WTA-547) moest meteen inpakken. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na de vier op acht op dag één, streden nog twee landgenotes om een plek in de tweede ronde van de Knokke Zoute Ladies Open 2017. Meers kreeg een wildcard voor het toernooi en stond in de eerste ronde tegenover vijfde reekshoofd Lisa-Marie Maetschke (WTA-695). De Duitse won de eerste set met 4-6, maar Meers kwam met 6-2 en 6-4 knap langszij. Kerfs redde het niet tegen de Française Marie Temin (WTA-775), ze ging onderuit met 2-6 en 3-6.

In de tweede ronde nemen Mathilde Devits (WTA-1204) en Catherine Chantraine (WTA-744) het tegen elkaar op in een Belgisch duel. Eliessa Vanlangendonck (WTA-746) ontmoet de Française Alice Rame (WTA-1022). Meers kijkt de Nederlandse Kelly Versteeg (WTA-781) in de ogen en Axana Mareen (NG) speelt tegen de Argentijnse kwalificatiespeelster Eugenia Ganga (NG).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS