Home » Geen categorie » Merckx en Geerts grijpen nipt naast dubbeltitel in Duinbergen

Merckx en Geerts grijpen nipt naast dubbeltitel in Duinbergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Duinbergen (België, $ 15 000) streden Jonas Merckx (ATP D-857) en Michael Geerts (ATP D-1055) om de dubbeltitel. Ze moesten nipt de duimen leggen tegen de Australische vierde reekshoofden.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Merckx en Geerts waren als tweede geplaatst in Duinbergen. In de finale moesten ze aan de bak tegen de Australische broers Adam en Jason Tayor (ATP D-733). De Belgische tandem won de eerste set met 6-4, maar in de tweede set trokken de Australiërs met 4-6 aan het langste eind. Een supertiebreak moest de beslissing brengen en die ging nipt met 8-10 naar Adam en Jason Taylor.

Zaterdag komt Merckx (ATP-559) opnieuw in actie in Duinbergen, hij neemt het op tegen Julien Cagnina (ATP-446). Ook Yannick Vandenbulcke (APT-465) maakt nog kans op een finaleticket.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER