Home » Geen categorie » Merckx en Vanneste strijden om finaleticket in Middelkerke

Merckx en Vanneste strijden om finaleticket in Middelkerke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Middelkerke (België, $ 15 000) hebben Jonas Merckx (ATP-512) en Jeroen Vanneste (ATP-833) zich geplaatst voor de halve finale. Daarin nemen ze het beiden op tegen een Duitse tegenstander.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vanneste moest het in de kwartfinale opnemen tegen landgenoot Maxime Pauwels (ATP-1198). De wedstrijd werd beslist in twee tiebreaks, Vanneste trok met 7-6(5) en 7-6(8) aan het langste eind. In de halve finale wacht een duel met Benjamin Hassan (ATP-998).

Merckx stond in de kwartfinale tegenover de Fin Patrik Niklas-Salminen (ATP-733) met als inzet een plaats in de halve finale. Onze landgenoot won de partij met 6-2 en 6-3 en strijdt nu tegen topreekshoofd Marvis Netuschil (ATP-398).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER