Home » Geen categorie » Merckx naar tweede ronde in enkel- en dubbelspel in Israël

Merckx naar tweede ronde in enkel- en dubbelspel in Israël

Merckx naar tweede ronde in enkel- en dubbelspel in Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Jonas Merckx (ATP-655) heeft zich vandaag geplaatst voor de volgende ronde in het enkel- en dubbelspel op het Futurestoernooi van Tel Aviv ($ 10.000).

De 22-jarige Merckx kwam eerst in actie in het enkelspel. Hij nam het op tegen de Let Martins Podzus (ATP-589). Met twee maal 7-5 versloeg Merckx de hoger geplaatste Podzus. In de tweede ronde ontmoet Merckx de winnaar van het duel tussen tweede reekshoofd Yannick Jankovits (ATP-282) uit Frankrijk en Tal Goldengoren (ATP-837) uit Israël.

In het dubbelspel is Merckx (ATP D-715) samen met Yannick Jankovits (ATP D-338) als tweede geplaatst in Israël. Het duo versloeg in de eerste ronde de Fransmannen Antoine Escoffier (ATP D-690) en François-Arthur Vibert (ATP D-644) met 6-3 en 6-4. In de kwartfinale nemen Merckx en Jankovits het op tegen het Oostenrijkse duo Sebastien Ofner (ATP D-1233) en David Pichler (ATP D-670).

De andere Belg in Israël is Julien Dubail (ATP-443). Het Belgische zesde reekshoofd komt pas morgen in actie in het enkelspel. Hij speelt tegen de Hongaar Gabor Borsos (ATP-806). Dubail ontmoette de Hongaar vorig jaar een eerste keer en versloeg hem in twee sets.
In het dubbelspel is Dubail (ATP D-595) reeds uitgeschakeld. Samen met Romain Barbosa (ATP D-451) verloor hij van de thuisspelers Oz Daniel (ATP D-1288) en Amir Weintraub (ATP D-286) met 7-6 en 6-1.

 

koen

koen

Meer nieuws