Home » Geen categorie » Mertens bij laatste acht op Flanders Ladies Trophy

Mertens bij laatste acht op Flanders Ladies Trophy

Mertens bij laatste acht op Flanders Ladies Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Elise Mertens (WTA-198) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale op de Flanders Ladies Trophy in Koksijde (Gravel, Outdoor, $ 25 000). In het dubbelspel was onze landgenote ook succesvol en ging ze verder naar de halve finale.

Op het graveltoernooi van Koksijde won vijfde reekshoofd Mertens haar eerste ronde in twee sets. In de tweede ronde stond ze tegenover de Roemeense Mihaela Buzarnescu (WTA-356). De Limburgse speelster was duidelijk te sterk voor haar tegenstandster en haalde het met 6-3 en 6-2. In de kwartfinale moet ze spelen tegen de Duitse Tamara Korpatsch (WTA-375) die profiteerde van het forfait van het Nederlandse tweede reekshoofd Richel Hogenkamp (WTA-117). Eerder deze week konden ook Marie Benoit (WTA-374), Elyne Boeykens (WTA-522) en Greet Minnen (Geen Ranking) zich plaatsten voor de tweede ronde. Zij komen donderdag opnieuw in actie.

In het dubbelspel boekte Mertens (WTA D-158) een zege aan de zijde van de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-77). Ze haalden het met twee keer 7-5 van een Duits-Oekraïens duo en plaatsen zich zo voor de halve finale.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws