Home » ATP » Mertens boekt achtste overwinning op rij in Portugal en bereikt halve finale

Mertens boekt achtste overwinning op rij in Portugal en bereikt halve finale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yannick Mertens (ATP-357) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Futurestoernooi van Oliveira De Azemeis (Portugal, $ 25 000 +H). Voor Niels Desein (ATP-625) viel het doek in de kwartfinale.

Mertens won vorige week het Futurestoernooi van Plaisir, en ook in Portugal is hij uitstekend op dreef. Na twee zeges in twee sets stond de als tweede geplaatste Mertens in de kwartfinale tegenover de Tsjech Marek Gengel (ATP-694). Onze landgenoot trok na 1 uur en 54 minuten met 2-6, 7-6 (8) en 6-1 aan het langste eind. In de halve finale wacht een duel met zevende reekshoofd Tiago Cacao (ATP-479).

Zesde reekshoofd Desein was in de tweede ronde met 6-4 en 7-6 (8) te sterk voor Jonas Merckx (ATP-543) maar botste in de kwartfinale op topreekshoofd Gleb Sakharov (ATP-275). Onze landgenoot moest na anderhalf uur met 6-2 en 6-4 het hoofd buigen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden