Home » Geen categorie » Mertens en De Greef bereiken kwartfinale in Bangalore

Mertens en De Greef bereiken kwartfinale in Bangalore

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yannick Mertens (ATP-183) en Arthur De Greef (ATP-266) zijn erin geslaagd om door te stoten naar de kwartfinael van het ATP-Challengertoernooi van Bangalore (India, $ 50 000). Bij winst ontmoeten ze elkaar in de halve finale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vijfde reekshoofd Mertens moest het voor de tweede keer op rij opnemen tegen een Indiër, in de tweede ronde ontmoette hij de 18-jarige Sumit Nagal (ATP-510). Onze landgenoot won de eerste set met 6-2, maar in de tweede set moest een tiebreak uitsluitsel brengen. Ook daarin trok Mertens met 7-6(4) aan het langste eind. In de volgende ronde moet Mertens het opnieuw opnemen tegen een Indiër, namelijk het derde reekshoofd Saketh Myneni (ATP-166).

Ook De Greef boekte een knappe overwinning tegen zesde reekshoofd Ti Chen (ATP-206), inmiddels zijn zeventiende zege op rij. Met 7-5 en 7-5 stuurde hij Chin naar huis. In de kwartfinale volgt een duel met topreekshoofd Adrian Menendez-MacEiras (ATP-137).

Tijdens zijn wedstrijd werd De Greef ook aangemoedigd door Germain Gigounon, die een bijzondere supporter spotte op de tribunes :

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER