Home » WTA » Mertens en Flipkens nemen goede start in dubbelspel Indian Wells

Mertens en Flipkens nemen goede start in dubbelspel Indian Wells

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Indian Wells (Verenigde Staten, Premier) kwamen twee landgenotes in actie in het dubbelspel op de openingsdag. Zowel Elise Mertens (WTA D-11) als Kirsten Flipkens (WTA D-33) wonnen hun eerste partij.

Mertens dubbelt in Indian Wells aan de zij van Aryna Sabalenka (WTA D-65). In de eerste ronde zorgden ze voor een stunt door tweede reekshoofden Timea Babos (WTA D-4) en Kristina Mladenovic (WTA D-4) met 6-1, 6-7 (4) en 10-8 op zij te zetten na ruim anderhalf uur wedstrijd. Hun volgende tegenstandsters zijn nog niet bekend.

Aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson (WTA D-37) was Flipkens ook succesvol in het dubbelspel. De Belgisch-Zweedse tandem klopte Eugenie Bouchard (WTA D-122) en Sloane Stephens (WTA D-308) met indrukwekkende 6-1 en 6-2 cijfers. In de volgende ronde volgt een duel met Darija Jurak (WTA D-40) en Raluca Olaru (WTA D-38).

Op donderdag komen Flipkens (WTA-56), Alison Van Uytvanck (WTA-51) en Ysaline Bonaventure (WTA-144) in actie het enkelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden