Home » WTA » Mertens en Flipkens wagen hun kans in gloednieuwe ‘Container Cup’

Mertens en Flipkens wagen hun kans in gloednieuwe ‘Container Cup’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Vier pakt uit met de ‘Container Cup’, een nieuw programma waarin 32 sporters en 8 bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen. Ze dagen elkaar uit in zeven disciplines.

Nu alle sporters werkloos thuis zitten, komt Vier op de proppen met de ‘Container Cup’. Een metalen container van 12 op 2,2 meter wordt naar de sporters thuis gereden, waarin ze individueel, maar toch tegen elkaar, de strijd aangaan.

De Belgische topsporters moeten een moderne zevenkamp afwerken: 1 500 meter lopen, een klimparcours, een golfbal zo ver mogelijk wegslaan, 1 km roeien, vijf doelen raken met een biatlongeweer, gewichtheffen en 3 km fietsen.

Kirsten Flipkens - © Christophe Moons (Tennisplaza)
Kirsten Flipkens – © Christophe Moons (Tennisplaza)

De voorlopige beste tijd staat op naam van Remco Evenepoel, die in de eerste aflevering te sterk was voor zwemmer Pieter Timmers. De komende weken nemen ook Elise Mertens en Kirsten Flipkens deel aan het programma, naast onder andere Thomas Briels, Tessa Wullaert, Kim Mestdagh, Bart Swings, Simon Migonolet, Mathieu van der Poel en de Borlée-broertjes.

Het programma loopt van maandag tot donderdag om 20u op Vier, met deskundige commentaar van Pedro Elias en Wesley Sonck.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden