Home » Grand Slam » Roland Garros » Mertens en Sabalenka blijven winnen in Parijs

Mertens en Sabalenka blijven winnen in Parijs

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA D-6) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel op Roland Garros (Frankrijk, Grand Slam). Samen met Aryna Sabalenka (WTA D-23) won ze haar partij in de achtste finales in twee sets.

Na hun titels in Indian Wells en Miami zijn Mertens en Sabalenka ook uitstekend op dreef in Parijs. In de derde ronde stonden ze tegenover de Amerikaanse tandem Desirae Krawczyk (WTA D-57) en Jessica Pegula (WTA D-163) op Court 1. Beide duo’s waren aan elkaar gewaagd in de eerste set, op het einde viel de beslissing en de Belgisch-Wit-Russische tandem trok met 7-5 aan het langste eind.

In de tweede set sloegen Mertens en Sabalenka al snel een kloofje, ze haalden de set met 6-2 binnen. De partij duurde 1 uur en 20 minuten. In de kwartfinale volgt een duel met tegen de Oekraïense Lyudmyla Kichenok (WTA D-54) en de Letse Jelena Ostapenko (WTA D-52).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden