Home » Grand Slam » Mertens en Sandoran dubbelen verder in Parijs

Mertens en Sandoran dubbelen verder in Parijs

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-33) en Joran Vliegen (ATP D-29) hebben zich vlot geplaatst voor de tweede ronde op Roland Garros (Frankrijk, Grand Slam). Ook Elise Mertens (WTA D-2) dubbelt, aan de zijde van Su-Wei Hsieh (WTA D-3), verder.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gillé en Vliegen, het veertiende reekshoofd in Parijs, versloegen in de eerste ronde de Italianen Lorenzo Sonego (ATP D-152) en Andrea Vavassori (ATP D-75) in twee sets. Na 1 uur en 19 minuten stonden de 6-4 6-4-cijfers op het scorebord. In de tweede ronde treft Sandoran de winnaars van het duel tussen de Servisch-Noorse tandem Miomir Kecmanovic (ATP D-179/Casper Ruud (ATP D-181) en de Amerikanen Austin Krajicek (ATP D-44) en Tennys Sandgren (ATP D-239).

Ook topreekshoofden Mertens/Hsieh gaan door naar de tweede ronde. Zij kenden in hun eerste wedstrijd weinig moeite met de Franse wildcards Elsa Jacquemot (WTA D-803) en Elixane Lechemia (WTA D-92): 6-2 en 6-3. In de volgende ronde treft de Belgisch/Taiwanese tandem de winnaars van het duel tussen de Franse tandem Salma Djoubri (WTA D-1 214)/Océane Dodin (geen ranking) ofwel de Amerikaanse Amanda Anisimova (WTA D-499) en de Russin Anastasia Potapova (WTA D-76).

Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

MEER NIEUWS