Home » Geen categorie » Mertens genomineerd voor WTA Breakthrough van de maand

Mertens genomineerd voor WTA Breakthrough van de maand

Mertens genomineerd voor WTA Breakthrough van de maand

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De prestaties van Elise Mertens (WTA-20) aan het begin van het nieuwe tennisseizoen blijven niet onopgemerkt. Ze is genomineerd voor de WTA Breakthrough van de maand. Stemmen kan nog tot donderdag.

De Belgische, die haar titel in Hobart succesvol verdedigde en op de Australian Open de halve finale haalde, maakt kans op de titel WTA Breakthrough van de maand januari. Ze is samen met drie andere speelsters genomineerd. Iedereen kan stemmen voor zijn of haar favoriete speelster. Stemmen kan je op de WTA-website.

De Amerikaanse Bernarda Pera (WTA-111) verraste op de Australian Open door als lucky loser door te stoten naar de derde ronde. Onderweg pakte ze de scalp van Johanna Konta (WTA-11). Hsieh Su-Wei (WTA-71), die vooral in het dubbelspel al successen boekte, schopte het op de Australian Open tot de vierde ronde waarin ze Angelique Kerber (WTA-9) het vuur aan de schenen legde.

Tot slot is Aliaksandra Sasnovich (WTA-46) genomineerd. De Wit-Russische won zeven wedstrijden op rij op het WTA-toernooi van Brisbane waar ze uiteindelijk de finale verloor. Op de Australian Open ging ze na drie zware sets onderuit tegen Caroline Garcia (WTA-7).

koen

koen

Meer nieuws