Home » WTA » Mertens knokt zich naar kwartfinale dubbelspel in Indian Wells, exit Flipkens

Mertens knokt zich naar kwartfinale dubbelspel in Indian Wells, exit Flipkens

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Indian Wells (Verenigde Staten, Premier) heeft Elise Mertens (WTA D-11) zich geplaatst voor de derde ronde van het dubbeltoernooi. Kirsten Flipkens (WTA D-33) werd uitgeschakeld.

Enkele uren na haar verloren slijtageslag in het enkelspel trad Mertens met dubbelpartner Aryna Sabalenka (WTA D-65) aan in het dubbel. Daarin namen ze het op tegen Raquel Atawo (WTA D-26) en Katarina Srebotnik (WTA D-24). Na 1 uur en 31 minuten trokken Mertens en Sabalenka met 5-7, 6-3 en 11-9 aan het langste eind. In de kwartfinale volgt een duel met Kaitlyn Christian (WTA D-39) en Asia Muhammad (WTA D-51).

Flipkens slaagde er niet in om door te stoten naar de kwartfinale aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson (WTA D-37). De Belgisch-Zweedse tandem verloor na 1 uur en 37 minuten met 6-7 (5) en 3-6 van Darija Jurak (WTA D-40) en Raluca Olaru (WTA D-38).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden