Home » Geen categorie » Mertens naar tweede ronde in Colombia

Mertens naar tweede ronde in Colombia

Mertens naar tweede ronde in Colombia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Elise Mertens (WTA-219) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op het ITF-toernooi van Medellin in Colombia ($ 50 000). Ze klopte gemakkelijk een Colombiaanse thuisspeelster en bereikte ook de tweede ronde in het dubbelspel.

Op het gravel van Medellin stond Mertens in de eerste ronde tegenover de Colombiaanse Maria Fernanda Herazo Gonzalez (WTA-1096) die een wildcard kreeg van de organisatie. De Limburgse had geen problemen met haar tegenstander en haalde het gemakkelijk met 6-1 en 6-3. In de tweede ronde moet ze het opnemen tegen haar dubbelpartner, de Russische Irina Khromacheva (WTA-263). Ze spelen voor de derde keer tegen elkaar. In de onderlinge duels staat het 2-0 voor onze landgenote.

Mertens (WTA D-188) was ook succesvol in het dubbelspel in Medellin. Samen met Khromacheva (WTA D-218) versloegen ze verrassend de derde reekshoofden met 6-1 en 6-3. In de tweede ronde moeten ze spelen tegen het Colombiaans-Israëlische duo Mariana Duque-Marino (WTA D-159) en Julia Glushko (WTA D-273).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws