Home » Geen categorie » Mertens onderuit in New Delhi, De Loore en Coppejans dubbelen verder

Mertens onderuit in New Delhi, De Loore en Coppejans dubbelen verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op dag één van het Challengertoernooi van New Delhi ($ 50 000) kwamen drie van onze vier landgenoten meteen in actie. Vijfde reekshoofd Yannick Mertens (ATP-204) redde het niet tegen de Chinees Zhe Li (ATP-168). Kimmer Coppejans (ATP D-512) en Joris De Loore (ATP D-687) wonnen hun eerste dubbelpartij.

Mertens begon nochtans sterk aan zijn partij tegen Li, hij won de eerste set met 6-4. Daarna kwam de Chinees echter meer in de wedstrijd, Li won de tweede set met 3-6. In een spannende derde set was het opnieuw Li die met 4-6 aan het langste eind trok. De wedstijd duurde 1 uur en 51 minuten.

Roommates Copppejans en De Loore moesten het opnemen tegen de Australische tandem Matthew Barton (ATP D-732) en Benjamin Mitchell (ATP-451). De Belgische tandem verloor de eerste set met 1-6, maar zette daarna de scheve situatie recht. Met 6-3 dwongen Coppejans en De Loore een supertiebreak af, die ze met 10-7 in de wacht sleepten.

Dinsdag komen Kimmer Coppejans (ATP-125), Joris De Loore (ATP-312) en Niels Desein (ATP-352) in actie in het enkelspel, Yannick Mertens (ATP D-563) dubbelt aan de zijde van Stephane Robert (ATP D-463)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER