Home » Billie Jean King Cup » Mertens op minder dan 24u van WTA Finals in Fort Worth naar Billie Jean King Cup Finals in Glasgow

Mertens op minder dan 24u van WTA Finals in Fort Worth naar Billie Jean King Cup Finals in Glasgow

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA-29 en WTA D-5) krijgt (een beetje) rust op de Billie Jean King Cup in Glasgow (Groot-Brittannië). In het duel met Slovakije treedt ze enkel aan in het dubbelspel aan de zijde van Kirsten Flipkens (WTA D-30).

Logisch ook, als je weet dat de dubbelfinale van de WTA Finals – die gewonnen werd door Mertens en Veronika Kudermetova (WTA D-2) – pas op maandag 7 november werd afgewerkt en de Billie Jean King Cup Finals al op dinsdag 8 november van start zijn gegaan.

Pittig is ook het tijdsverschil van zes uur tussen Fort Worth in Texas en Glasgow in Schotland.

Het officiële diner en fotomoment moest Mertens dus noodgedwongen laten schieten. De Belgische genoot op haar beurt van een vliegtuigmaaltijd en quality– en bijhorende selfie time ergens boven de Atlantische oceaan.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER