Home » Geen categorie » Mertens tweede bij WTA-doorbraak van de maand

Mertens tweede bij WTA-doorbraak van de maand

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA-85) is eervol op de tweede plaats geëindigd bij de verkiezing van WTA-doorbraak van de maand. Winnares was een van de verrassingen van het vrouwentoernooi Coco Vandeweghe (WTA-20). 

Vandeweghe haalde op de Australian Open voor het eerst in haar carrière de halve finale op een Grand Slam. De Amerikaanse maakte indruk door titelverdedigster Angelique Kerber (WTA-2) en de winnares van Roland Garros Garbiñe Murguruza (WTA-7) telkens te verslaan in twee sets. Ze ging uiteindelijk onderuit tegen Venus Williams (WTA-11) in drie sets. Mertens strandde op een tweede plaats met 28% van de stemmen, Vandeweghe kreeg 50% van de stemmen achter zich.

(null)

(null)


Andere awards

Serena Williams (WTA-1) viel nog maar eens in de prijzen en won WTA player of the month net voor Venus Williams. Agniezska Radwanska (WTA-6) mag zich stilaan kronen tot hot shot queen. Ze won deze erkenning al voor de vijfde keer. Geniet hieronder mee van het winnende punt.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden