Home » Geen categorie » Mertens vliegt naar tweede ronde in Istanboel

Mertens vliegt naar tweede ronde in Istanboel

Mertens vliegt naar tweede ronde in Istanboel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannick Mertens (ATP-244) heeft zich makkelijk geplaatst voor de tweede ronde van het challengertoernooi van Istanboel ($ 75 000). Hij gunde zijn tegenstrever geen enkel spelletje.

Mertens moest het in de eerste ronde opnemen tegen de 25-jarige Turk Barkin Yalcinkale (ATP-978), die een wildcard kreeg voor het toernooi. Onze landgenoot was een maatje te groot voor zijn tegenstrever en won in amper 48 minuten met 6-0 en 6-0.

In de tweede ronde wacht een duel met de winnaar van de wedstrijd tussen achtste reekshoofd Nikola Milojevic (ATP-224) en de Turk Marsel Ilhan (ATP-283). In het dubbelspel komt Mertens (ATP D-460) in actie met de Italiaan Alessandro Bega (ATP D-412). In de eerste ronde ontmoeten ze het Franse duo Sadio Doumbia (ATP D-412) en Calvin Hemery (ATP D-594).

Kimmer Coppejans (ATP D-545) overleefde de kwalificaties niet, maar komt wel nog in actie in het dubbelspel. Samen met de Italiaan Francesco Vilardo (ATP D-472) neemt hij het op tegen John Paul Fruttero (ATP D-380) en Adrian Menendez-Maceiras (ATP D-212) in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws