Home » Grand Slam » Australian Open » Mestach en Bemelmans onderuit in Melbourne

Mestach en Bemelmans onderuit in Melbourne

Mestach en Bemelmans onderuit in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-102) en Ruben Bemelmans (ATP-173) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de Australian Open. Ze verloren beiden van een reekshoofd.

De 20-jarige Mestach, die voor het eerst rechtstreeks op de hoofdtabel stond, had het niet getroffen met de loting. Ze moest aan de bak tegen de Russische Ekaterina Makarova (WTA-11), die reeds tweemaal de kwartfinale bereikte in Melbourne. Na 1 uur en 17 minuten moest onze landgenote de duimen leggen met 2-6 en 2-6.

Bemelmans, die drie kwalificatierondes overleefde, moest het opnemen tegen het Kroatische opslagkanon Ivo Karlovic (ATP-27). De Kroaat sloeg 19 aces, en gunde onze landgenoot pas in het laatste game twee breakpoints, die Bemelmans echter niet kon benutten. Na anderhalf uur stuurde Karlovic onze landgenoot naar huis met 4-6 2-6 en 4-6.

Eerder konden David Goffin (ATP-22) en Yanina Wickmayer (WTA-79) zich wel al plaatsen voor de tweede ronde. Kirsten Flipkens (WTA-51) en Alison Van Uytvanck (WTA-106) komen op dinsdag in actie.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws