Home » Geen categorie » Mestach en Bonaventure naar tweede ronde in Clermont-Ferrand

Mestach en Bonaventure naar tweede ronde in Clermont-Ferrand

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach en Ysaline Bonaventure hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Clermont-Ferrand ($25000). Mestach won haar match in twee korte sets, terwijl Bonaventure zich in drie sets naar de tweede ronde knokte.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op het hardcourt van het Franse Clermont-Ferrand moest Mestach (WTA-154) spelen tegen de 25-jarige Canadese Jillian O’Neill (WTA-620). Onze landgenote had geen probleem met haar opponente. Ze triomfeerde in sneltempo met twee keer 6-1. In de tweede ronde wacht voor Mestach een moeilijkere opdracht. Ze moet het opnemen tegen het zesde reekshoofd in Clermont-Ferrand, de Tunesische Ons Jabeur (WTA-162).

Dinsdag plaatste Ysaline Bonaventure (WTA-231) zich ook voor de tweede ronde in Clermont-Ferrand. De 20-jarige Bonaventure versloeg de Duitse Tamara Korpatsch (WTA-817) in drie sets. Ze won de eerste set met 6-2 maar verloor daarna de tweede set in een tiebreak. In de derde set maakte Bonaventure de match af met 6-3. Ze moet in de tweede ronde spelen tegen de Zwitserse Viktorija Golubic (WTA-222). Golubic versloeg verrassend in twee sets het eerste reekshoofd Anja Konjuh (WTA-114).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS