Home » Geen categorie » Mestach en Bonaventure opnieuw snel onderuit in Florida

Mestach en Bonaventure opnieuw snel onderuit in Florida

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-157) en Ysaline Bonaventure (WTA-152) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Osprey ($ 50 000). Net zoals vorige week gingen ze onderuit in de eerste ronde.

Mestach moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Zwitserse kwalificatiespeelster Amra Sadikovic (WTA-175). De Zwitserse kwam al snel 1-3 voor in de eerste set, maar Mestach kwam nog terug tot 4-3. Daarna pakte de Zwitserse drie spelletjes op rij, en won zo de eerste set met 4-6. In een spannende tweede set liep Sadikovic uit tot 5-3, maar Mestach kwam nog langszij. Uiteindelijk ging de set toch met 5-7 naar de Zwitserse.

Bonaventure vocht een spannend duel uit met de Romeense Patricia Maria Tig (WTA-129). Beide speelsters hadden het lastig om hun opslag te behouden en de eerste set ging met 5-7 naar Tig. In de tweede set moest de tiebreak de beslissing brengen, daarin trok de Roemeense met 6-7(4) aan het langste eind.

Marie Benoit (WTA D-421) overleefde de kwalificaties niet, maar komt samen met de Italiaanse Giulia Gatto-Monticone (WTA D-283) nog in actie in het dubbelspel. Ook Mestach (WTA D-84) dubbelt nog samen met Maryna Zanevska (WTA D-106).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER