Home » Geen categorie » Mestach en Bonaventure uitgeschakeld in enkelspel ITF-Naples, samen naar kwartfinale in dubbel

Mestach en Bonaventure uitgeschakeld in enkelspel ITF-Naples, samen naar kwartfinale in dubbel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-157) en Ysaline Bonaventure (WTA-152) konden zich beiden niet plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Naples (Verenigde Staten, $ 25 000). Het Belgische duo dubbelt wel nog samen verder.

Mestach, tweede reekshoofd in Naples en Bonaventure, geplaatst als vierde reekshoofd begonnen aan hun partij als favoriet, maar konden die rol niet verzilveren. Mestach ging zelfs zwaar onderuit tegen de 21-jarige Amerikaanse Grace Min (WTA-235): 6-3 en 6-1. Bonaventure vocht tot haar laatste snik tegen kwalificatiespeelster Arantxa Rus (WTA-256) uit Nederland, maar keek in de derde set al snel tegen een break aan. Rus bevestigde die break enkele spelletjes later en serveerde bij 5-2 geconcentreerd uit: 6-4, 3-6 en 6-2 voor de Nederlandse.

In het dubbelspel was diezelfde Rus niet opgewassen tegen Bonaventure. Aan de zijde van haar landgenote Lesley Kerkhove (WTA D-177) ging ze met 6-3 en 6-2 onderuit tegen de Belgische tandem Mestach/Bonaventure. Het Belgische duo, eerste reekshoofd op de dubbeltabel, neemt het morgen in haar tweede ronde op tegen Elizaveta Ianchuk (WTA D-305) en Ingrid Neel (WTA D-169) uit Oekraïne en de Verenigde Staten.

[alert type=”info” title=”Het haviksoog van An-Sophie Mestach”]Mestach is ook columnist voor Tennisplaza België. Lees hier haar eerste ‘Het haviksoog’.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER