Home » Geen categorie » Mestach en Van Uytvanck sneuvelen in Dubai

Mestach en Van Uytvanck sneuvelen in Dubai

Mestach en Van Uytvanck sneuvelen in Dubai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-125) en Alison Van Uytvanck (WTA-106) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het ITF-toernooi van Dubai ($ 75 000). Mestach verloor nipt in drie sets, terwijl Van Uytvanck in twee sets uitgeschakeld werd.

Mestach moest het in de kwartfinale opnemen tegen het zesde reekshoofd, de Roemeense Alexandra Dulgheru (WTA-104), die drie jaar geleden nog in de top 30 stond. In de eerste set waren Mestach en Dulgheru aan elkaar gewaagd en werd de set in een tiebreak beslist. Daarin trok onze landgenote met 7-5 aan het langste eind. De tweede set ging met 6-2 gemakkelijk naar Dulgheru en de ontknoping van de match viel in een tiebreak in de derde set. In die beslissende tiebreak moest Mestach met 7-2 de duimen leggen. Toch mag ze tevreden terugblikken op haar toernooi omdat ze in de eerste ronde het derde reekshoofd uitschakelde.

Naast Mestach, werd ook Alison Van Uytvanck in de kwartfinale in Dubai uitgeschakeld. Van Uytvanck, het tweede reekshoofd in Dubai, was niet opgewassen tegen de Russische Vitalia Diachenko (WTA-77), het zevende reekshoofd. In de eerste set hield onze landgenote nog goed stand tot 5-5 maar ze verloor uiteindelijk de set met 7-5. Daarna kon Van Uytvanck niet meer het niveau volgen van haar tegenstandster. Diatchenko pakte in sneltempo de tweede set met 6-2 en maakte zo de match af.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws