Home » Geen categorie » Mestach moet opnieuw vroegtijdig inpakken in Japan

Mestach moet opnieuw vroegtijdig inpakken in Japan

Mestach moet opnieuw vroegtijdig inpakken in Japan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-114) is opnieuw niet kunnen doordringen naar het laatste kwadrant op een ITF-toernooi in Japan. In de kwartfinale verloor ze kansloos van het zevende reekshoofd.

Vertrouwen opdoen, dat was de grote doelstelling van Mestach in Japan; na een kwakkelende seizoensstart terug wat matchen spelen en opnieuw wat overwinningen op haar conto zetten. Na vier overwinningen in drie toernooien valt die balans echter toch wat licht uit.

Ook in Kurume (ITF; $ 50 000) werd het dus geen succes. Als eerste reekshoofd moest ze het in de kwartfinales opnemen tegen de Japanse Nao Hibino (WTA-189). Meer dan 70 plaatsen lager gerangschikt leek Hibino echter geen bedreiging te mogen vormen voor An-So. Toch was het Hibino die de match domineerde. Met twee keer 2-6 schakelde ze Mestach relatief simpel uit.

Volgende week laat Mestach de kwalificaties van Roland Garros schieten om in Seoul, Zuid-Korea, een ander ITF-toernooi te spelen. Mestach heeft zich in Parijs enkel ingeschreven voor de hoofdtabel en moet nu hopen dat er nog drie speelsters zijn die zich uit de hoofdtabel gaan terugtrekken.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws