Home » Geen categorie » Mestach naar halve finale in Landisville

Mestach naar halve finale in Landisville

Mestach naar halve finale in Landisville

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-101) is doorgestoten naar de laatste vier op het ITF-toernooi van Landisville (Hardcourt, $ 25 000) in de Verenigde Staten. Als topreekshoofd was ze in twee sets te sterk voor het achtste reekshoofd.

Eerste reekshoofd Mestach blijft goed bezig op het Amerikaanse hardcourttoernooi van Landisville. In de kwartfinale stond ze tegenover de Turkse Cagla Buyukacay (WTA-192), het achtste reekshoofd. In de eerste set forceerde Mestach een break en pakte ze de winst met 6-4. Daarna moest ze knokken voor de zege in de tweede set. Mestach en Buyukacay bleven tot 5-5 aan elkaar gewaagd maar toen nam onze landgenote afstand van haar tegenstandster en maakte ze de match met 7-5 af.

In de halve finale komt Mestach de Amerikaanse kwalificatiespeelster Robin Anderson (WTA-536) tegen. Anderson is goed op dreef en schakelde eerder het zesde reekshoofd uit. Het wordt het tweede duel tussen Mestach en Anderson maar hun eerste partij dateert al van 2010. Toen won de Amerikaanse op het juniorencircuit in twee sets van onze landgenote.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws