Home » Geen categorie » Mestach neemt eerste horde in Croissy-Beaubourg

Mestach neemt eerste horde in Croissy-Beaubourg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-236) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Croissy-Beaubourg (Frankrijk, $ 60 000). Maryna Zanevska (WTA-116) komt dinsdag in actie.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Mestach moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Russische Anna Kalinskaya (WTA-150). Onze landgenote verloor de eerste set met 2-6, maar trok in een spannende tweede set met 7-5 aan het langste eind. In de derde set stond Mestach op een 4-1 voorsprong toen haar tegenstandster de handdoek gooide. De partij duurde 2 uur en 14 minuten.

In de tweede ronde neemt Mestach het op tegen de winnares van het duel tussen Laura Robson (WTA-208) en achtste reekshoofd Isabella Shinikova (WTA-145). Vijfde reekshoofd Zanevska ontmoet de Tsjechische Marie Bouzkova (WTA-242) in de eerste ronde.

In het dubbelspel werd Mestach (WTA D-127) uitgeschakeld aan de zijde van Tamira Paszek (WTA D-570). Ze verloren met 3-6 en 1-6 van Manon Leonard (NG) en Julia Terziyska (WTA D-444). Ook voor Elyne Boeykens (WTA D-238) viel het doek in de eerste ronde van het dubbelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS