Home » Geen categorie » Mestach schrijft derde titel op haar naam

Mestach schrijft derde titel op haar naam

Mestach schrijft derde titel op haar naam

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het ITF-toernooi van Sunderland ($ 25 000) heeft een Belgische winnares gekregen. Tweede reekshoofd An-Sophie Mestach had in de finale amper problemen met Viktorija Golubic.

An-Sophie Mestach (WTA-136) had een redelijk relaxte week achter de rug. Enkel in de kwartfinale kreeg de Belgische een beetje tegenstand van de Engelse Tara Moore (WTA-212), die een derde set uit de brand sleepte.

Ook in de finale had Mestach geen zin om er al te veel woorden aan vuil te maken. Tegen de Zwitserse Viktorija Golubic (WTA-175) begon Mestach als een speer. Ze liet niet veel heel van haar tegenstander en even later was het 6-1. In de tweede set kwam Golubic wat beter in de partij. Ze maakte het Mestach af en toe wat moeilijker, maar uiteindelijk werd de klasse van Anso toch te veel voor de Zwitserse. Met een break voorsprong verzekerde Mestach zich van de tweede set (6-4) en zo ook van haar derde titel in haar prille carrière.

Deze overwinning zorgt er ook meteen voor dat An-Sophie Mestach een nieuwe top bereikt op de wereldranglijst. Maandag zal ze namelijk rond plaats 120 prijken.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws