Home » Geen categorie » Mestach strandt in tweede ronde Vancouver

Mestach strandt in tweede ronde Vancouver

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-155) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het ITF-toernooi van Vancouver (Canada, $ 100 000). Ze verloor in drie sets van de Amerikaanse kwalificatiespeelster Jennifer Brady (WTA-798).

Mestach staat meer dan 600 plaatsen hoger op de wereldranglijst dan Brady, maar toch kon ze de 19-jarige Amerikaanse niet van zich afschudden.

De Belgische kon de eerste set nog binnenrijven met 6-3. In de tweede set kwam Mestach al snel 3-1 achter, maar ze knokte zich terug in de set en leidde zelfs met 4-3. Vervolgens won de Amerikaanse drie spellen op rij en haalde de tweede set binnen: 6-4. In de beslissende derde set kwam de 20-jarige Belgische al snel 2-0 voor, maar ze kon de voorsprong niet meer bijhouden, waardoor Brady de derde set naar zich toe trok met 6-4.

De Amerikaanse is in goede doen in Canada, ze won haar drie kwalificatiewedstrijden en klopte in de eerste ronde het achtste reekshoofd, Naomi Broady, met zware 6-3 6-1-cijfers. In de kwartfinale neemt ze het op tegen haar landgenote en wildcardspeelster Asia Muhammad.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS