Home » Geen categorie » Mestach strandt in tweede ronde Vancouver

Mestach strandt in tweede ronde Vancouver

Mestach strandt in tweede ronde Vancouver

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-155) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het ITF-toernooi van Vancouver (Canada, $ 100 000). Ze verloor in drie sets van de Amerikaanse kwalificatiespeelster Jennifer Brady (WTA-798).

Mestach staat meer dan 600 plaatsen hoger op de wereldranglijst dan Brady, maar toch kon ze de 19-jarige Amerikaanse niet van zich afschudden.

De Belgische kon de eerste set nog binnenrijven met 6-3. In de tweede set kwam Mestach al snel 3-1 achter, maar ze knokte zich terug in de set en leidde zelfs met 4-3. Vervolgens won de Amerikaanse drie spellen op rij en haalde de tweede set binnen: 6-4. In de beslissende derde set kwam de 20-jarige Belgische al snel 2-0 voor, maar ze kon de voorsprong niet meer bijhouden, waardoor Brady de derde set naar zich toe trok met 6-4.

De Amerikaanse is in goede doen in Canada, ze won haar drie kwalificatiewedstrijden en klopte in de eerste ronde het achtste reekshoofd, Naomi Broady, met zware 6-3 6-1-cijfers. In de kwartfinale neemt ze het op tegen haar landgenote en wildcardspeelster Asia Muhammad.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws