Home » Geen categorie » Mestach strijdt voor titel in Bath

Mestach strijdt voor titel in Bath

Mestach strijdt voor titel in Bath

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach heeft zich zaterdag ten koste van de Tsjechische Tereza Smitkova geplaatst voor de finale van het ITF-toernooi van Bath in Groot-Brittannië ($ 15 000). In die finale neemt ze het op tegen het tweede reekshoofd.

An-Sophie Mestach (WTA-358) bewijst deze week nog maar eens haar talent. Eerder deze week won ze al drie matchen, en ook Tereza Smitkova (WTA-284) kon de Belgische belofte niet tot een halt roepen.

In een spannende eerste set schakelde An-Sophie Mestach helemaal op het einde nog snel een versnelling hoger, om zo Smitkova achter te laten: 7-5. In de tweede set was het echter Smitkova die de wet dicteerde: 1-6. Anso liet de moed echter niet zakken en kwam sterk terug. Met een break voorsprong maakte ze het uiteindelijk af: 6-4.

En dus kan Mestach zondag proberen om een tweede ITF-titel op haar palmares te schrijven. Daarvoor zal ze echter wel voorbij het tweede reekshoofd, de Liechtensteinse Stephanie Vogt (WTA-215), moeten. Het wordt de eerste keer dat beide dames het tegen elkaar opnemen.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws