Home » Geen categorie » Mestach verder in kwalificaties New Haven, opgave Van Uytvanck

Mestach verder in kwalificaties New Haven, opgave Van Uytvanck

Mestach verder in kwalificaties New Haven, opgave Van Uytvanck

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-101) heeft geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van de Connecticut Open in New Haven ($ 754 163). Alison Van Uytvanck (WTA-54) sukkelde nog steeds met een blessure en moest opgeven na amper drie spelletjes.

Mestach kende in haar eerste wedstrijd heel wat moeite met de 32-jarige Amerikaanse Raquel Kops-Jones (WTA-1225). Pas na twee uur en 32 minuten haalde ze de overwinning binnen met 6-7(3) 6-2 en 7-5. In de tweede van drie kwalificatierondes staat onze landgenote voor een zware opdracht tegen de Italiaanse Roberta Vinci (WTA-45), twee jaar geleden nog nummer elf van de wereld.

Van Uytvanck moest het opnemen tegen de Russiche Elizaveta Kulichkova (WTA-105). Vorige week moest de Grimbergse forfait geven voor het toernooi van Cincinnati en in New Haven staakte ze de strijd bij een 1-2 achterstand.

“Ik ondervond nog enige hinder van mijn blessure maar wou toch proberen in New Haven. Bij intensieve verplaatsingen voelde ik dat het toch nog niet volledige in orde was en ik wilde geen risico nemen, met het oog op de US Open. Het gaat met de genezing de goede richting uit maar er is nog wat extra tijd nodig,” aldus Van Uytvanck op haar officiële website.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws