Home » Geen categorie » Mestach verliest bizarre partij in Norman, Hendler naar halve finale dubbel

Mestach verliest bizarre partij in Norman, Hendler naar halve finale dubbel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Norman (Verenigde Staten, $ 25 000) heeft An-Sophie Mestach (WTA-345) een vreemde partij verloren. Tamaryn Hendler (NG) staat in de halve finale van het dubbelspel. 

Mestach moest het in de tweede ronde opnemen tegen het vijfde reekshoofd, de Noorse Ulrikke Eikeri (WTA-219). Nadat ze de eerste manche kansloos aan zich voorbij moest laten gaan, knokte Mestach zich terug in de wedstrijd door de tweede set te nemen. Daarna viel het spel van de Belgische helemaal in elkaar. Na iets meer dan 2 uur tennis stonden de 1-6, 6-4 en 0-6 cijfers vast.

In het dubbelspel heeft Hendler zich samen met Chiara Scholl (WTA D-302) geplaatst voor de halve finale. Ze waren te sterk voor Felicity Maltby (WTA D-608) en Gabriela Talaba (WTA D-609) met 7-6 (6) en 6-1. In de halve finale wachten Paula Cristina Goncalves (WTA D-278) en Anastasiya Komardina (WTA D-112).

Voor Mestach (WTA D-120) zit het dubbeltoernooi er in de kwartfinale op. Samen met Julia Elbaba (WTA D-401) verloor ze van Elitsa Kostova (WTA D-189) en Chieh-Yu Hsu (WTA D-298) met 1-6 en 4-6.

koen

koen

MEER NIEUWS